Voordeel

Besparen in de supermarkt

Prijzen vergelijken in de supermarkt is altijd slim om te doen. Heb jij bijvoorbeeld een AH, Jumbo, plus, Lidl en Spar bij jouw in het dorp? Loop dan bij alle winkels eens binnen of check de prijzen online. Verstandig is om hierbij enkele artikelen op te schrijven welke jij met regelmaat koopt. Zo kun je echt vergelijken bij welke winkel jij het best jouw dagelijkse boodschappen kunt doen.

Gooi jij die folders met aanbiedingen altijd direct in de papierbak? Stop daar dan nu mee. Houd de folders van verschillende supermarkten langs elkaar en kijk waar de aanbieding het hoogst is. Soms staan dezelfde producten in de aanbieding maar dan voor een andere prijs.

Besparen op kleding

Je ziet een leuke outfit en wil deze het liefst direct kopen. Dat is alleen niet zo goed voor de portemonnee! Het is altijd raadzaam om het item eerst online op te zoeken. Misschien heeft een andere webshop het kledingstuk dat jij zo graag wil wel voor 20% korting online staan, dan ben je een dief van je eigen portemonnee.

Ben jij shoppen in de stad? Zelfs dan kun je online even de prijzen vergelijken. Een groot voordeel is dat je het kledingstuk wel al kunt passen en je dus zeker de juiste maat besteld.

Besparen op meubels

Aan het shoppen voor een nieuwe inboedel? Dat is vaak een prijzige zaak… Zeker als je probeert te besparen! Check daarom ook bij meubels altijd online of er ergens kortingen worden gegeven. En houd je van een vintage/rustieke stijl? Ga dan eens langs bij verschillende kringloopwinkels en kijk of je er iets leukst vindt. Mocht je handig zijn kun  je het zelfs maken naar eigen wens! Zo heb je zeker een uniek stuk in je kamer staan.

Vind je het lastig of onhandig om zelf alle items te vergelijken? Er zijn tegenwoordig ook verschillende webpagina’s die het werk voor jou doen. Denk zo aan beslist, Kieskeurig, Tweakers, Prijsvergelijk en nog veel meer. Zo geniet jij direct van de beste deal.

Bekijk alle Overig