Voordeel

Gratis

Bijna niks is gratis op de wereld, maar als deze kans er is moet je deze niet laten schieten. In drogisterijen als de Kruidvat en Etos en supermarkten als Albert Heijn en Jumbo zijn vaak kortingen als 1+1 gratis. Maak hier gebruik van! Op het moment van kopen zie je misschien niet dat je iets bespaard, maar je hebt nu thuis een extra voorraad waardoor je dit de volgende keer niet meer hoeft te kopen. Dit bespaart je dus uiteindelijk best wat geld.

Verder zijn er niet heel veel dingen echt gratis helaas en moeten we het doen met voordelen en kortingen.

Voordeel & kortingen

Er zijn veel manieren om korting te krijgen op producten. Als je de volgende 5 tips volgt weet ik zeker dat het makkelijker gaat worden:

  • Je zult best bekend zijn met de huis-aan-huis bezorging van reclamefolders. Maar heb je ze ook wel eens goed bekeken? Hier vind je namelijk altijd de koopjes van komende week in. Bewaar alle reclamefolders die je binnen krijgt. Gooi ze dus niet meteen weg, maar lees deze voordat je iets gaat kopen goed door, 9 van de 10 keer staan hier hele goede deals in. Het zou jammer zijn als je deze mis zou lopen. Veel winkels en supermarkten laten iedere week een nieuwe folder verspreiden. Het is dus ook zaak iedere week de folder te bekijken.
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief bij je favoriete winkels. Als je de mails van deze bedrijven vervelend vindt bij je inkomende mail moet je ervoor zorgen dat ze binnen komen bij de ‘spam’ of ‘reclame’. Hou  deze mails wel elke week in de gaten, want vaak zitten er goede deals bij.
  • Wil je iets bestellen? Kijk dan eerst of er een kortingscode is. Dit kun je opzoeken door op de site zelf te kijken of op internet even te kijken naar de bedrijfsnaam met het woord ‘kortingscode’ erachter. Vaak is er namelijk een kortingscode van bepaalde sites die je niet altijd meteen ziet.
  • Neem een voordeelpas van een winkel. Denk aan de voordeelpas van de Kruidvat, de Bonuskaart van de Albert Heijn, enzovoort.
  • Je kunt je ook aanmelden voor sites die jou steeds laten weten wanneer er een nieuwe korting is van een bepaalde winkel. Zo ben je steeds up-to-date.
Bekijk alle Voordeel & Kortingen