Voordeel

Online

Actiecodes zie je vooral online voorbij komen en zijn erg populair. Een aantal jaren geleden werden ze vooral in Amerika gebruikt en inmiddels is dit naar de rest van de wereld verspreid. Actiecodes worden steeds meer ingewisseld en zijn ook steeds gewilder. Je levert ze eigenlijk altijd in net voor de transactie. Vaak zie je actiecodes terug komen bij kleding webshops. Bij kleding webshops zie je meermaals op de homepage al of er een actiecode is of niet. Een voorbeeld is dat je 20% korting krijgt of gratis verzending bij inwisseling van de code. Een tip is dus om dit voor je bestelling even te checken. Je zou ook op internet een actiecode kunnen opzoeken door de webshop in te tikken plus het woord ‘actiecode’ of  ‘kortingscode’, met geluk vind je hiermee ook nog een leuke deal. Dit werkt niet alleen zo bij kleding webshops, bij andere webshops geldt natuurlijk hetzelfde.  Je vind deze kortingscodes overigens ook eenvoudig via een kortingscode portaal. Bekijk bijvoorbeeld op besteljekorting voor alle acties & kortingen. Daarmee bestel je altijd voor de laagste prijs!

Offline

Coupons worden vooral offline gebruikt en zijn niet zo populair als online actiecodes. Toch zie je ze nog wel eens terugkomen, in bijvoorbeeld supermarkten. In supermarkten liggen wel eens bij de kassa’s blaadjes met allemaal couponcodes. Tegen inlevering van deze coupons krijg je dus korting.
Ook heb je nog steeds koffie en thee coupons. Deze coupons spaar je en plak je vervolgens in een boekje of bewaar je los. Tegen inlevering van deze coupons krijg je een klein bedrag of korting op producten. De coupons moet je meestal uit de verpakking knippen als deze leeg is, gooi dus nooit zomaar de verpakking weg want wie weet krijg je er iets leuks voor!

Bekijk alle Voordeel & Kortingen