Uitgaan

Eetweek 24 tot en met 31 januari 2011

Voordelig lekker uit eten

eetweek_2011Voor weinig geld kennismaken met eetcafés, brasseries en niet al te prijzige restaurants in Nederland met hoofdgerechten al voor € 10 euro. Die mogelijkheid biedt de Eetweek je. Deze week wordt door Diningcity georganiseerd van maandag 24 t/m maandag 31. Op de website van de Eetweek kun je zien welke restaurants meedoen en online een tafel te reserveren. Wilde je toch uit eten gaan? Dan kun je mogelijk besparen op je diner.

De Eetweek

Aan de Eetweek doen 400 restaurants mee en er is plaats voor 50.000 lekkerbekken. De Eetweek is een spin-off van de succesvolle Restaurantweek. Deze week richt zich vooral op (duurdere) sterrenrestaurants en is ook een initiatief van DiningCity.

 Lees verder

Uitgaan

Uit eten en besparen

Lekker eten voor weinig geld

happieWil je graag een keertje lekker uit eten? Maar er niet te veel voor betalen? Probeer dan eens de Happietaria. Je eet er niet alleen voordelig, maar je steunt tegelijkertijd een goed doel.

 

Achtergrond Happietaria

Al sinds 1993 organiseert stichting Happy Gift samen met studentverenigingen Happietaria’s in alle studentensteden in Nederland. Happietaria’s zijn tijdelijke restaurants die steeds op een andere plek in Nederland verrijzen en door vrijwilligers opgezet en gerund.

 Lees verder

Uitgaan

Voordelig uit eten gaan

Bespaar en ga feestelijk thuis uit eten. De tips

uit_etenUit eten gaan is leuk, gezellig en ontspannend. Maar wat als je er niet het geld voor hebt of er niet veel geld aan wilt uitgeven? Er zijn voordelige alternatieven te bedenken. Ga bijvoorbeeld bij jezelf thuis dineren. Met de volgende slimme tips ga je thuis feestelijk en voordelig uit eten.

Tips: feestelijk en voordelig thuis uit eten

– Organiseer een thema-etentje op z’n Amerikaans

Op z’n Amerikaans betekent dat je gasten zelf de hapjes meenemen. En door een thema te kiezen kun je het etentje extra sfeer geven. Alsof jullie allen samen in een heus restaurant zitten. Kies je Spanje als thema dan kun je je gasten allerlei Spaanse hapjes laten meenemen.

 Lees verder

Uitgaan

Goedkoper naar de bioscoop

Voordelig een filmpje pakken. De tips!

bioscoopEen bioscoopbezoekje is niet goedkoop. Je betaalt voor een kaartje al gauw rond de € 11. En als je nog wat chips en drinken koopt, loopt je rekening behoorlijk op. Houd je uitgaven met de volgende bespaartips binnen de perken.

Bespaartips bioscoopbezoek

Let op acties en kortingen

– Zo kun je tot 22 september met de C1000 voordelig naar de bioscoop. Bij besteding van € 20 aan boodschappen krijgen C1000-klanten namelijk het tweede kaartje gratis.

 Lees verder