Actiecodes, kortingcodes en coupons

Geld besparen op een dagje uit

Een dagje uit met het gezin. Het is hartstikke leuk maar ook veel onnodig duur. Om geld te besparen hebben wij een aantal handige tips voor u op een rijtje gezet!

 Lees verder

Actiecodes, kortingcodes en coupons

Geld besparen met apps

Er zijn verschillende apps waarin je alle kortingscodes bij jou in de buurt kan zien en gelijk in kan wisselen, hieronder worden er een paar besproken.

Scoupy

Er worden duizenden kortingscodes verzamelt die je op elk gewenst moment kan raadplegen in de gratis coupy app, op de website van scoupy of op de Facebookpagina. Naast de kortingsacties organiseren ze ook winacties en kan je ze op straat tegenkomen als ze gratis producten aanbieden.

 Lees verder

Actiecodes, kortingcodes en coupons

Goedkoper internet marketing

Meer halen uit je geld voor internet marketing?

Veel bedrijven, zowel groot en klein zijn bezig met internet en internet marketing. Ze hebben een website met 10 0f 10.000 bezoekers per maand en willen of daar meer uit verkopen of willen meer bezoekers voor
hetzelfde geld. Hoe doe je dat nou? Natuurlijk zijn er internet marketing bureaus die je kunnen helpen, en dat kan heel goed gaan. Maar je kunt er ook voor kiezen je kennis op een hoger niveau te brengen zodat je meer zelf kunt doen of beter het kunt ssnaturen. om die reden kan het zinvol zijn om een cursus internet marketing of cursus sociale media te volgen. Die cursussen gaan je in eerste instantie in een dagdeel een goed begrip meegeven van de hoofdlijnen van beide onderwerpen.

 Lees verder

Actiecodes, kortingcodes en coupons

Besparen op uitstapjes

Kortingsacties herfstvakantie

kinderen_spelen2De herfstvakantie zit er voor een deel van Nederland op en de andere helft van het land heeft deze week vrij. Wil je tijdens de vakantie iets ondernemen en niet te veel geld uitgeven? Vorige week gaf ik al een overzicht van Uitstapjes voor het gezin in de herfstvakantie. Voor wie deze week vrij is. Hieronder vind je enkele uitstapjes – sommige met korting – van musea tot dierentuinen en pretparken.

Museum

Als je een museumjaarkaart hebt, is een museumbezoek voordelig. Heb je die niet? Geen nood. Er zijn verschillende musea die (bijna) gratis toegankelijk zijn. Zo kun je Besparen op een museumbezoek.

Is je kind een fan van water? Dan is bruggen bouwen in het Watermuseum in Nijmegen een aanrader Met een museumjaarkaart gratis toegang. Anders Kinderen t/m 3 jaar gratis. Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 5. Kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen € 8.

 Lees verder

Actiecodes, kortingcodes en coupons

Korting op isoleren woning

Gezamenlijke actie Nuon en VEH

Nuon en de Vereniging Eigen Huis (VEH) voeren tot 30 september 2010 samen actie om consumenten ertoe te bewegen in huis isolerende maatregelen te treffen. Als VEH-leden daarvoor bij Nuon aankloppen, krijgen ze € 100 korting.

De VEH heeft voor NUON gekozen, omdat het een bedrijf met een sterk imago heeft en landelijke dekking. Nuon zorgt voor het isoleren van spouwmuur, vloer, kruipruimte en dak.

 Lees verder

Actiecodes, kortingcodes en coupons

Nuon en korting overstappen

Tot € 148,- korting per jaar bij overstappen

Wordt nu klant van Nuon en je kan tot € 148 besparen ten opzichte van je huidige energieleverancier. Bespaar op energie en kies voor Nuon met een eenjarig contract. Nuon geeft je 20% korting op het standaardtarief en regelt de overstap volledig voor je! Opzegkosten worden gecompenseerd door Nuon. Stap nu over en profiteer van een ruime korting met de Nuon Energie Actieprijs.

Nuon garandeert dat de prijs – voor levering en vastrecht voor stroom – het eerste jaar tenminste 20% lager is dan de standaardtarieven van een contract voor onbepaalde tijd, bij een verbruik tot 10.000 KWh. De kortingen zijn al in de tarieven verwerkt en als de overeenkomst voortijdig wordt beëindigd vervalt de korting.

Het is onbekend tot wanneer deze Nuon kortingsactie loopt. Lees ook altijd goed de actievoorwaarden en algemene voorwaarden door.

Klik hier voor de actie van Nuon.

Actiecodes, kortingcodes en coupons

Hotels.com en korting

Herfstuitverkoop bij hotels.com: 40% korting!

Hotels_comHotels.com heeft tientallen hotels in de uitverkoop! Ruim 40% korting op hotelkosten via Hotels.com. Kies nu een van de beschikbare hotels en profiteer van de herfstactie van Hotels.com

Er is volop keuze:

• Noord-Amerika: 56 deals met 40% korting of meer
• Azië: 23 deals met 40% korting of meer
• Europa: 68 deals met 40% korting of meer
• Pacific: 24deals met 40% korting of meer
• Midden-Oosten en Afrika: 21 deals met 40% korting of meer
• Zuid-Amerika: 18 deals met 40% korting of meer

Geldig tot: 20.10.2010

Klik hier voor de aanbieding.

Actiecodes, kortingcodes en coupons

Plutosport.nl voordeel

Tot 20% korting op Asics hardloopschoenen

PlutosportPlutosport.nl komt met extra prijsvoordeel. De populaire modellen van Asics runningschoenen, zoals de Asperatus, Kayano, Nimbus en de GT vind je nu in de runningshop met 20% korting. OP=OP.

Geldig tot: 30.11.2010

Klik hier voor de aanbieding.

Actiecodes, kortingcodes en coupons

Artis met korting bezoeken

September kortingsmaand bij Artis: 25% korting

ArtisAl meer dan 150 jaar is september de traditionele kortingsmaand van Artis in Amsterdam. Iedereen krijgt in september minimaal 25% korting op het entreekaartje.

Septemberprijzen Artis:

  • jeugd (3 tot en met 9 jaar) € 11,00 (i.p.v. € 15,00)
  • normaal (10 tot en met 64 jaar)  € 13,50 (i.p.v. € 18,50)
  • senior (65 +) € 12,50  (i.p.v. € 17,00)

Klik hier voor korting.

Actiecodes, kortingcodes en coupons

Zelf.nl en kortingsactie

Tot 30% korting bij Zelf.nl

zelf-verzekering-afsluitenTot honderden euro’s besparen: met kortingen die bij Zelf.nl kunnen oplopen tot wel 30% korting! Over de Zelf.nl Autoverzekeringen, staat op de website: “Grote kans dat uw huidige verzekering duurder is dan Zelf.nl. Onze kortingen lopen op tot 30%*, waardoor u tot honderden euro’s per jaar kunt besparen”.

Klik hier voor de aanbieding.