Energie

Geld besparen op je energierekening

Het begint steeds kouder buiten te worden en we moeten helaas de verwarming weer aanslingeren. Maar wist je dat je veel geld kunt besparen op je energierekening? Er zijn een aantal handige trucs zodat je minder hoeft te stoken, maar je het toch nog lekker warm hebt!

 Lees verder

Overige besparingstips

Energie besparen op 4 februari 2011

Bespaar energie met de Warme Truiendag

Warme_Truiendag_en_energie_besparenVrijdag 4 februari is het weer Warme Truiendag in Nederland en België. Het idee van de Warme Truiendag is heel eenvoudig. Je trekt een warme trui aan, zet de verwarming iets lager en bespaart 7% energie per graad en dus 7% CO2-uitstoot. Iedereen in Nederland en België wordt opgeroepen mee te doen. Op school, op het werk en thuis. Tips wat je zoal kunt doen om energie te besparen op Warme Truiendag en natuurlijk ook op andere dagen om zo natuur en milieu te sparen.

Energiezuinige acties

In het hele land wordt de actie op scholen en op kantoren aangekleed met spannende en energiezuinige acties om het belang van energiebesparing bij zo veel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Jij kunt natuurlijk ook op verschillende manieren bijdragen aan Warme Truiendag door een energiebesparende actie op te zetten. Met je klasgenoten, familie, vrienden, buren en collega’s. Op de website van Warme Truiendag vind je allerhande leuke tips hoe je dat kunt doen.

 Lees verder

Overige besparingstips

Energie besparen met Natuur en Milieu

Bespaar € 2500 met de Klimaatgids

klimaatgidsHet klinkt aantrekkelijk: € 2500 besparen. En dat zou zo maar kunnen lukken met de talloze besparingstips uit de nieuwe Klimaatgids van Natuur en Milieu.

Bespaartips

De Klimaatgids, geïllustreerd door bekende cartoonisten, laat zien dat energiebesparing ook leuk kan zijn. De gids bevat behalve tips ook leuke klimaatweetjes, groene recepten, interviews met BN-ers en bonnen voor energiebesparende producten. Daarmee bespaar je nog meer!

 Lees verder